dimarts, 28 de setembre del 2010

Vaig fent, poc, però vaig fent.../ Voy haciendo, poco, pero voy haciendo...

Doncs sí, vaig fent alguna coseta però molt poca. Tinc poc temps i molta mandra. A veure si se'm passa. Avui és l'aniversari de l'Arnau, fa 1 any. Ahir entre tots vam triar el dibuix, i a la nit vaig fer-li aquesta samarreta. Acompanyo el regal amb una tovallola que també li he fet.

Pues sí, voy haciendo alguna cosa, pero muy poco. Tengo poco tiempo y mucha pereza. A ver si se me pasa. Hoy es el cumpleaños de Arnau, cumple 1 añito. Ayer entre todos escogimos el dibujo, y por la noche le hice esta camiseta. Acompaño el regalo con una toalla que también le he hecho.

I també us vull ensenyar una cosa que em van regalar aquest estiu. Un dia en un blog vaig veure uns treballs que vaig pensar que en quedarien bé a la meva casa de Palafrugell. Vaig demanar a aquella persona que si tenia el kit a la venda a la seva botiga. La resposta va ser negativa, em va dir que no, però que em proposava una altra cosa: quan acabés de fer la feina, me'ls enviaria com a regal. Imagineu-vos la cara que vaig posar quan vaig rebre aquell mail. A l'agost, em va arribar aquest miniquilt, és una preciositat. I mira, el poso avui perquè ella s'animi una mica, es veu que hi ha gent que no sap ser agraïda i mi és una de les primeres coses que em van ensenyar a casa meva. Gràcies Neus i no et preocupis per la gent que no val la pena.
Y también os quiero enseñas un regalo que me hicieron este verano. Un día en un blog de los que suelo visitar, ví este trabajo.Pensé que en mi casa de Palafrugell quedaría precioso. Le pregunté a la autora que si tenía el kit a la venta en su tienda y me contestó que no. Me dió otra solución: cuando acabase de utilizarlo (lo necesitaba para un curso) me lo regalaba. Como dice una amiga mía, me quedé de pasta boniato. En agosto lo recibí, es precioso. He decidido ponerlo hoy para que su autora se anime un poco, parece ser que hay gente que no sabe ser agradecida. Muchísmas gracias Neus, y olvídate de la gente que no vale la pena.

Petonets noies....
P.D: No coso mucho, pero os sigo a todas!!!


diumenge, 12 de setembre del 2010

Ja tinc davantal.../ Ya tengo delantal...



Doncs sí, ja tinc davantal... És el primer projecte que fem totes les que formen part de l'Associació Catalana de Manualitats Tèxtils. Val a dir que a mi m'ha costat molt. Era com els nens i les nenes petites quan els hi dius que has de fer una cosa per obligació?? Doncs igual. Ahir vaig recuperar les ganes de cosir, i sort d'una amiga que m'ha estat molt al darrera, sense ella no ho hagués pogut fer. Gràcies guapa!!!

Pues sí, ya tengo delantal. Es el primer proyecto que hacemos todas las que formamos parte de l'Associació Catalana de Manualitats Tèxtils. Me ha costado un montón. Era como los niños cuando les dices que tienen que hacer una cosa por obligación??? Pues igual. Ayer recuperé las ganas de coser, y suerte que tengo una amiga que me ha estado achuchando, sin ella no lo habría podido hacer. Gracias guapa!!!

I avui, visita a la II Fira Mediterranea del Patchwork en St. Feliu de Guíxols. La veritat és que al matí hi havia força gent, espero que a la tarda els vagi també. La Sílvia ha fet un taller, i hem comprat algunes coses. També m'he trobat amb algunes "divines", la Nuna, l'Ángeles... etc.



Y hoy, visita a la II Fira Mediterranea del Patchwork en St. Feliu de Guíxols. La verdad es que por la mañana ha habido bastante gente, espero que por la tarde también les vaya bien. Sílvia ha hecho un taller, y hemos comprado algunas cosas. También me he encontrado con algunas "divinas", con Nuna , Ángeles... etc

Petonets noies...

dimecres, 1 de setembre del 2010

Comença el nou curs.... /Empieza el nuevo curso...




Doncs sí, avui hem començat el nou curs oficialment, perquè de fet jo ja treballo des de fa uns dies. Ja sabeu que aquest any he adquirit noves responsabilitats al centre, i avui estava com els nens i les nenes el primer dia de cole, amb uns nervis... Però sembla que tot ha anat bé!!! (almenys de moment). I per començar aquest nou curs: una nova agenda i un nou clauer. Avui han tingut molt d'èxit...


Pues sí, hoy he empezado oficialmente el nuevo curso, aunque ya llevo unos días trabajando. Ya sabeis que este año he adquirido nuevas responsabilidades en el centro, y hoy estaba como los niños y niñas el primer dia de cole, con unos nervios... Pero parece que todo ha salido bien!!! (por lo menos de momento). I para empezar este nuevo curso: una nueva agenda y un nuevo llavero. Hoy han tenido mucho éxito...



Petonets noies....


P.D: "Algunes" ja podeu estar tranquiles, ja he fet dues aplicacions d'allò que ja sabeu i que m'està costant tant....