dissabte, 25 de juny del 2011

La meva nina petita....


fa avui 6 anys. Ja és tota una doneta, de caràcter... Li encanta la música, sumar, llegir, escriure, li encanta tocar el piano i de gran diu que "vol ser artista". A casa li diem que és "Antoñita la fantástica". La major part del dia riu, canta, balla, és pur nervi. La foto la vam fer ahir a casa del iaio Juan (era el seu sant).

cumple hoy 6 años. Ya es toda una mujercita, de caracter... Le encanta la música, sumar, leer, escribir, le encanta tocar el piano y dice que de mayor "quiere ser artista". En casa la llamamos "Antoñita la fantástica". La mayor parte del día rie, canta y baila, es puro nervio. La foto la hicimos ayer en casa del yayo Juan (era su santo).

Petonets noies....

dimecres, 8 de juny del 2011

Doncs això.../ Pues eso...






Sí, avui faig 42 anys. Apurant el que queda de curs, que ja és poc i esperant el que vindrà després. Aquests últims mesos he cosit poc, la veritat és que el cansament físic i psíquic ha tingut molt a veure. He tingut un càrrec de més responsabilitat al centre i el curs vinent en tindré un d'encara més, així que ho tinc difícil. Però el que no deixo de fer cada dia, és passar pels vostres blogs, encara que sigui una visita ràpida. Aquest món m'ha donat moltes coses que no vull perdre. Gràcies a totes per ser-hi.

Sí, hoy cumplo 42 años. Apurando lo que queda de curso que ya es poco y esperando lo que vendrá después. Estos últimos meses he cosido muy poco, la verdad es que el cansacio físico y mental ha tenido mucho que ver. He tenido un cargo de más responsabilidad en el centro y el curso que viene tendré uno con más responsabilidad, así que lo tengo dificil. Pero lo que no dejo de hacer cada día, es pasar por vuestros blogs, aunque sea una visita rápida. Este mundo me ha dado muchas cosas que no quiero perder. Gracias a todas por estar.


Petonets noies...