diumenge, 15 de gener del 2012

Seguim amb el punt de mitja.../ Seguimos con el punto de media...


Tots l'estem esperant..., vull dir que esperem a la Sara, la germaneta de la Rosa, que són filles del Jordi i la Paola. Ell un molt bon amic i un gran company de feina. Per ella és aquest vestidet que li he fet.
Todos estamos esperando a Sara, la hermanita de Rosa, que son las hijas de Jordi y Paola. Él un muy buen amigo y un gran compañero de trabajo. Para ella es este vestidito que le hecho.


I per l'Eugènia estic tricotant aquest coll de llana comprada a Llanàrium, quan estigui acabat us l'ensenyo.

Y para Eugènia estoy tricotando este cuello de lana comprada en LLanàrium, cuando esté acabado os lo ensenyo.



Petonets noies...

diumenge, 8 de gener del 2012

Final de les vacances.../ Final de las Vacaciones...






Doncs sí, avui s'acaben les meves vacances. No em queixaré perquè he tingut temps per descansar i desconectar que em feia molta falta, molta. En aquests dies m'he retrobat amb el ganxet (si en veiés la meva àvia...) i el punt de mitja i he ajudat als reis mags a fer algun regalet perquè anaven molt atrafagats. Us deixo una foto de les coses que he fet i que han tingut molt d`èxit.

Pues sí, hoy se me acaban las vaciones. No me voy a quejar porque he tenido tiempo para descansar y desconectar que me hacía mucha falta. En estos días me he reencontrado con el ganchillo (si me viese mi abuela...) y el punto de media y he ayudado a los Reyes Magos a hacer algún regalito que iban muy ataredados. Os dejo con una foto de las cosas que he hecho y que han tenido mucho éxito.




(esto es un sonajero de ganchillo, como el que hizo Victòria)



Petonets noies...

diumenge, 1 de gener del 2012

Me han vuelto las ganas de coser...



Primer de tot us vull desitjar a totes les que passeu per aquest blog un molt bon any.

Primero de todo me gustaría desearos a todas las que pasais por este blog un muy buen año.


I ara us vull ensenyar el que he estat fent aquests dies, ahir 31 i aquest matí dia 1. Vaig acabar el 2011 i he començat el 2012 fent una de les coses que m'agraden: cosir.


Y ahora os quiero enseñar lo que he estado haciendo estos días. He acabado el 2011 y he empezado el 2012 haciendo una de las cosas que más me gustan: coser.




Vaig començar el 29 a la tarda preparant aquestes bosses per les llanes, una és per la meva mare i l'altra per a mi. Les vaig fer seguint el tutorial que vaig trobar en aquest blog. I tot va ser perquè el dia abans vaig anar a visitar aquesta botiga: Llanàrium, quina passada, em va agradar tot. Me la va recomanar una amiga, la Victòria.



Empezé el día 29 por la tarde preparando estas bolsas para las lanas, una es para mi madre y la otra es para mí. Las hice siguiendo un tutorial que encontré en este blog. Y todo fue porque el día antes fuí a cisitar esta tienda: Llanàrium, qué pasada, me gustó todo. Me la recomendó una amiga, Victòria.



Llavors vaig recordar que tenia un kit que havia comprat a unes noies de Taradell a la fira de Sitges de l'any passat per guardar les agulles. Al vespre vaig preparar les robes per a fer-li un altre a la meva mare. I ahir em vaig dedicar tot el dia acabar tots dos. Potser el trobo una mica gran, però hi caben moltes agulles i entre la meva mare i jo us dic que en tenim un munt.

Entonces recordé que tenía un kit que había comprado a las chicas de Taradell en la última feria de Sitges para hacer una funda y guardar las agujas. Por la noche preparé las telas para hacerle otro a mi madre. Ayer me dediqué todo el día a acabarlos. Quizás lo encuentro un poco grande, pero caben muchas agujas, y entre mi madre y yo ya os digo que tenemos unas cuantas.



Aquest és el meu/ Este es el mío...




I aquest el de la meva mare/ Y este el de mi madre






Se que hi ha una persona que està molt contenta que m'hagi agafat aquest atac costuril...

Se que hay una persona muy contenta de que me haya dado este ataque costuril..


Petonets noies...