diumenge, 28 d’octubre del 2012

Un altre xal i alguna coseta més.../Otro chal y alguna cosa más...

 Un altra xal, el Lala's Shawl. El tenia acabat des de finals de juliol però encara no l'havia bloquejat. Serà part d'un regal de reis. Més informació aquí.
Otro chal, el Lala's Shawl. Lo tenía acabado desde finales de julio pero no lo había bloqueado. Será parte de un regalo de reyes. Más información aquí.
 
  I sabeu alló de "culo que veo culo que deseo", doncs això és el que em va passar a mi amb aquesta bossa. Li vaig veure a la Magda i vaig dir, jo em vull una. Aquesta és la meva versió.
Y sabeis aquello de "culo que veo culo que deseo", pues eso es lo que me pasó a mi con esta bolsa. Se la ví a Magda i dije, yo quiero una. Esta es mi versión.


















Petonets noies....

divendres, 19 d’octubre del 2012

Per a l'Elliot... /Para Elliot...

L'Elliot és un nen preciós que té dues mares supermaques. I per a ell és aquest Zen Cardigan que per fi he acabat. Per donar-li les gràcies a la seva mare, "la pescadora" que diu la meva filla Mercè, perquè aquest estiu va fer feliços un munt de nens i nenes a la platja.
Elliot és un niño precioso que tiene dos madres super simpáticas. Y para él es este Zen Cardigan que por fin he acabado. Para darle las gracias a su madre, la "pescadora" (así la llama mi hija Mercè) porque este verano hizo felices a unos cuantos niños y niñas en la playa.

 No hay manera de ponerlas del derecho, así que disculpad la tortículis.


I això són unes agulles que em va demanar una amiga, han quedat molt xules. Segur que em faré alguna per a mi.
La ideia està treta d'aquest tutorial.
Y esto son unos broches que me pidió una amiga, han quedado muy chulos. seguro que me haré alguno para mí.
EDITO
La idea está sacada de ESTE tutorial.
 Petonets noies...