dimecres, 20 d’octubre de 2010

Dàlmates.../Dálmatas...


Bé de fet és un dálmata. La meva filla petita la Mercè (5 anys) aquest curs va a la classe dels dàlmates. El diumenge vam fer una prova de com quedaria un dàlmata, amb el rètol de la classe per penjar a la pared. Cada dia ha anat preguntant: mamà la sorpresa ja està acabada?? Ja us explicaré la cara que posa quan s'aixequi del llit i el vegi. I la cara que faran els seus companys i companyes de classe. Haig de dir que cada vegada m'agrada més l'aplicació, té moltes possibilitats i et deixa plasmar allò que vols. Us deixo una altra foto de més a prop (fixeu-vos que porta picarol i tot).

De hecho es sólo un dálmata. Mi hija pequeña y su clase han escogido este nombre. El domingo hicimos una prueba de cómo quedaría un dálmata con el letrero de la clase para colgarlo en la puerta o la pared. Cada día me ha ido preguntando: mamá, la sorpresa ya está acabada? Ya os explicaré la cara que pone cuando se levante de la cama y lo vea. Y la cara que pondrán sus compañeros y compañeras de clase? Tengo que decir que cada vez me gusta más la aplicación. tiene muchas posibilidades y te deja plasmar lo que quieres. Os dejo otra foro de más cerca (fijaros que lleva cascabel y todo).Petonets noies....

14 comentaris:

Dispersa ha dit...

Seguro que les encanta. Es precioso.
Un besuco.

Raquel ha dit...

Ei, es una molt bona idea, i estic d'acord amb tu totalment amb que amb l'aplicació un pot fer qualsevol cosa. Jo ja he fet dos projectets de "mi cosecha" i está bé pensar que són originals i unics....Bé els encantarà!

Una salutació.
Per si vols passarte pel meu bloc hi estas ben convidada
http://tejiendotelaranas.blogspot.com/

Carmen ha dit...

Julia, te ha quedado genial, y muy bonito, tienes el éxito asegurado, tu niña te va a comer a besos.
Si no te importa me copio el dibujo, en algún momento lo usaré.
Que pases buen día.

Maite ha dit...

Qué maco! A mi també m'agradaria veure la cara de la teva filla quan ho vegi! Se sentirà super-orgullosa de la seva mare!

magarli ha dit...

Segurísimo que les gusta esa sorpresa,es muy bonito, feliz dia

Anna Orduña ha dit...

quina cucada!!! m'encanta el parche de l'ull, queda súper autèntic.
ptnts, anna

Little Green Doll ha dit...

Segur que els hi agrada moltíssim!! és moníssim!

pilar ha dit...

Me encanta como te ha quedado, seguro que a tu niña le pasa lo mismo. Sus compañeros se van a volver locos cuando lo vean. Vas a ser la mamá 10. Besos, Pilar

Magda ha dit...

Els encantarà a tots plegats!
Molt bonic.

Anna S. ha dit...

Que xulu!!

Sonia ha dit...

Estas feta tota una artista, t'ha quedat molt maco.

corapensa ha dit...

!ES MONISIMO!

tailes ha dit...

Una moneria!!! quedarà molt bonic penjat a la classe
petons

Labores de Mercedes ha dit...

Qué monada y que alegría ver que los dibujos animados de antes no terminan de caer definitivamente en el olvido, con lo bonitos que eran.

Estoy contigo en lo de la aplicación, da mucho juego, hay infinidad de posibilidades y es muy personalizable.