diumenge, 22 de maig del 2011

Per l'Aleu... / Para Aleu...






La M. Carmen, la senyoreta de la Sílvia, està esperant el seu segon fill. Serà un nen i es dirà Aleu (un nom sembla ser que occità). Li he preparat unes cosetes amb una roba que vaig comprar a la fira de l'1 de maig a Platja d'Aro en l'estand de Nunoya. Li he fet una tovallola amb el seu nom, un pitet, un pitet antivòmit per a que pugui fer el rotet sense embrutar a la seva mare/pare, i una bossa per portar els bolquers de recanvi. Espero que li agradi!!


M. Carmen, la señorita de Sílvia, está esperando su segundo hijo. Será un niño y se llamará Aleu (un nombre de la franja de los Pirineos, occitano). Le he preparado unas cosas con una tela que compré el 1 de mayo en la feria que hubo en Platja d'Aro, en el estand de Nunoya. Le he hecho una toalla con su nombre, un babero, un babero antivómito (se pone en el hombro para cuando hace el erupto evitar que manche), y una bolsita para llevar los pañales de recambio. Espero que le guste!!!












Petonets noies...




10 comentaris:

Lupe Z Lluch ha dit...

Tus regalos son preciosos y alguno más que original...como el nombre que le van a poner ALEU nunca lo habia oido.

BESITOS

Magda ha dit...

La senyoreta estarà molt contenta. Les robes són molt maques.
Un petonet

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

Quin conjunt més maco! Segur que li encanta! :)

Núr ha dit...

La roba de les ovelletes és preciosa! I això del pitet antivòmit... no ho havia sentit mai (sempre he vist que es feien servir draps, tovalloles, etc.), però m'ha semblat una idea molt original!

pilar ha dit...

como para no gustarle...te han quedado preciosos Besos, Pilar

Eva ha dit...

Los regalos son preciosos
La señorita estará muy contenta
bss

eugenia ha dit...

Aquesta senyoreta esta encantada, es un joc de lo mes practic i molt bonic. Petonets

La senyoreta ha dit...

I tant que estic contenta!!!!
No tinc paraules per agraïr aquest regal. Més que el regal en sí, que és preciós i ha causat furor a casa, és el fet de dedicar-hi temps i amor de manera incondicional.
Tens unes mans molt especials, tant com tú, i això es respira a les teves obres però també en la llavor que germina en les teves filles.
Moltes gràcies per tot.Ah! I que sàpigues que l'Aleu, des de que ha vist el regal aquest matí, no ha parat de moure's en tot el dia. Debia estar molt emocionat!!!
Un petonet ben fort.

Noelia ha dit...

Hola,
pués claro que le va a encantar!!! vaya super regalo, bien completito y personalizado!!

un beso!

Pili ha dit...

és un regal molt especial, pràctic, personalitzat, bonic.. i fet amb amor que més és pot demanar??
Petons