dissabte, 25 de juny del 2011

La meva nina petita....


fa avui 6 anys. Ja és tota una doneta, de caràcter... Li encanta la música, sumar, llegir, escriure, li encanta tocar el piano i de gran diu que "vol ser artista". A casa li diem que és "Antoñita la fantástica". La major part del dia riu, canta, balla, és pur nervi. La foto la vam fer ahir a casa del iaio Juan (era el seu sant).

cumple hoy 6 años. Ya es toda una mujercita, de caracter... Le encanta la música, sumar, leer, escribir, le encanta tocar el piano y dice que de mayor "quiere ser artista". En casa la llamamos "Antoñita la fantástica". La mayor parte del día rie, canta y baila, es puro nervio. La foto la hicimos ayer en casa del yayo Juan (era su santo).

Petonets noies....

14 comentaris:

Magda ha dit...

Felicíta-la de part meva. I com tu bé dius ja no es tan petita!!!!. Llàstima que crèixen tan ràpit.
Una abraçada.

eugenia ha dit...

Moltes felicitats a la Merce !!!! ja saps que aquesta nena te fusta d'artista. Es una monada i tens rao superrrrrrrrr simpatica. petonets

MªÀngels ha dit...

Uauuuu!!!!

Moltes Felicitats a la Merçè!!!!

I a tots vosaltres, és clar!!!

Petons.

Unknown ha dit...

Un petó ben fort a les dues!!!

Victòria ha dit...

Felicitats!!!

Montse ha dit...

Felicidades a la artista de la familia, que más quieres una costurera y una pianista, y lo mejor que son unas niñas fantasticas
Besitos

pilar ha dit...

Muchas felicidades. Ya con 8 es una mujercita....qué rápido crecen....Besos a las dos. Pilar

corapensa ha dit...

!Felicidades a esa pequeña princesa!

Crisent ha dit...

Felicitats a la peque-gran i a la mami. Quina llàstima ,creixen tan ràpid...

Núr ha dit...

Enhorabona, marona! I moltes felicitats per a aquesta nina que gaudeix de fer tantes coses! :D És curiós com hi ha criatures que els agraden tantes coses que semblen tan diferents, oi? ;)

Ana Miranda ha dit...

Con retraso, un petonet ben gros per la Merce, y segro que será una gran artista, ahora que disfrute y disfrutar de ella que es una alegria y encanto de niña. Petonets.

Vero ha dit...

aunque sea un dia tarde, moltes felicitats a la petita!!!! I enhorabona a la mare per tenir una filla tan maca, petonets!!

Knit Family ha dit...

Doncs moltes felicitats per la nena i per la mare!!!!

SUSANA RODON ha dit...

Aunque sea tarde muchas felicidades para tu hija, y también para ti, he estado un poco desconectada y no he podido felicitarte por tus maravillosos 42. Lo dicho felicidades.