diumenge, 6 de novembre del 2011

Nadal i Creativa/Navidad y Creativa



Jo havia fet un promesa que era publicar un cop al mes. Com podeu veure no l'he pogut complir. He arribat a pensar en tancar el blog. És una cosa que se'm passa pel cap...ja decidiré què faig al final.

Yo había hecho una promesa, que era publicar una vez al mes. Como podeis ver no la he cumplido. He llegado a pensar en cerrar el blog. Es algo que me pasa por la cabeza... ya decidiré qué hago al final.






Bé ara a una altra cosa. El divendres i dissabte estaré a l'estand de Filart, donant un cop de mà a l'Àngels. Hem preparat un Nadal molt sofisticat, de colors negres i plata.... modern.


Bien, ara a otra cosa. El viernes y el sábado estaré en el stand de Filart, ayudando a Àngels. Hemos preparado una Navida muy sofisticada, de colores negro y plata... moderna.





Si veniu a Creativa passeu a saludar-me.

Si venis a Creativa, pasad a saludarme.

Petonets noies...

16 comentaris:

Unknown ha dit...

Un quilt preciós, Júlia. Molt propi d'una taula de nadal d'una bona família!!

Sylvie Créative - Créations Ma Déco Maison ha dit...

Com bé ho dius Júlia elegant i sofitiscat! Molt maco! T'animo a conservar el blog!!!! Ptns

Florin ha dit...

Jo no crec que l'hagis de tancar, si no pots publicar un dia publicaràs l'altre, no tens cap obligació de publicar cada mes, el blog és com un arxiu dels teus treball, ànims i espero poder seguir el teu blog com ho he fet fins ara.
El camí de taula el trobo molt elegant.
Una abraçada i petons !!!

Natitxu ha dit...

Ya va llegando la Navidad, con esos colores tan de fiesta, precioso. Besos

Estrella ha dit...

Juli no cierres el blog. Aquí no tienes que cumplir como cuando vas a picar a trabajar. Esto es diferente se publica cuando se puede me da pena perder el contacto de alguien como tu . Espero fotos de Creativa y de vuestro stand

Carme Torras ha dit...

bé doncs, ja pasaré a saludar, jo aniré a creativa divendres, i de tancar el blog, res de res, mira jo ara mateix no tinc tant temps i escric poc, peró mira no tenim la obligació no? doncs ho fem quan podem i ja està. fins divendres doncs.

eugenia ha dit...

Júlia, ni pensari a tancar el blog !!!! El camí de taula precios. Petonets i fins divendres

Magda ha dit...

No dubtis que ho faré!
Fa molt que no ens veiem!!!!
Una abraçada

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

Hola Júlia! Espero que al final no tanquis el blog, no s'ha de publicar per obligació si no quan puguis :) Petons! Silvia

Pili ha dit...

Ens veiem disabte.No tanquis el blog encara que publiquis poc és una finestreta que tens oberta i que ens uneix a moltes.
petons

Vero ha dit...

no has de tancar, perque si ho fas no tornaras a escriure. Jo vaig deixar el blog moltes estones i sempre em dona alegries quan torno i arriben els missatges de benvinguda un altre cop.
Sembla interessant el que heu preparat. Segur que t'anire a veure!! Petonets

pilar ha dit...

Seguro que disfrutas mucho en la feria y que vendeis un montón porque lo que nos enseñas es precioso. Muchos besos, Pilar

loli godino ha dit...

Me encanta como ha quedado, parece un camino de mesa.
Los colores son muy bonitos de fiesta preparando las Navidades.
Besitos
Loli

corapensa ha dit...

!Un tapiz precioso y muy original!suerte en filart

Núr ha dit...

Jo no sóc gaire fan dels camins de taula perquè no en faig servir, però aquest és preciós! I molt elegant!

la.lluna.d.abril ha dit...

Preciós, m'agrada aquest detall de l'estrella en vermell.És una pena que no pogués venir aquest any a Creativa. M'hauria agradat saludar-te, però puc estar contenta perque avui he saludat a l'Àngels aquesta tarda, jo anava amb ventatge, ella quasibé ni em coneix, ja m'ha explicat que has fet quasibé un complet de Fira. A veure si per Sitges puc passar-vos a veure!
Una abraçada