dimarts, 26 de gener del 2016

Anem al cinema... / Vamos al cine...

Demà començo una nova activitat relacionada amb el món de la teiximenta. La Marina Adroguer de Somnis de Llana, una de les botigues amb més encant que conec, ens ha preparat una nit al cine teixint, què més puc demanar? Sort en tenim d'ella a Cerdanyola, i de les seves iniciatives. Per demà he començat un nou projecte, una coseta fàcil per a no perdre'm res de la pel·lícula.
Mañana empiezo una nueva actividad relacionada con el mundo tejeril. Marina Adroguer de Somnis de Llana, una de las tiendas con más encanto que conozco, nos ha preparado una noche en el cine tejiendo, qué más puedo pedir? Suerte tenemos de tenerla a ella en Cerdanyola, y de sus iniciativas. Para mañana he empezado un nuevo proyecto, una cosita fácil para no perderme nada de la película. 



Més informació aquí/ Más información aquí
Petonets noies...

5 comentaris:

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

Quina idea més interessant! Ja ens explicaràs com és aquesta experiència. M'encanta aquesta llana, els colors són maquíssims! Una abraçada!

Eva ha dit...

Que idea tan genial
¿Tejer viendo una peli?
Ya nos dirás el resultado
bss

Unknown ha dit...

Què bé això de teixir amb pelis!!! Jo sempre ho faig a casa, sòc incapaç de seure al sofà i no fer res ;) un petó Júlia! Pots seguir el meu blog si vols ;)

sanpiseth40 ha dit...

The blog are the best that is extremely useful to keep.
I can share the ideas of the future as this is really what I was looking for,
I am very comfortable and pleased to come here. Thank you very much!
ดูหนัง

UMJ Modern ha dit...

thank you for nice information ; UMJ Modern