dilluns, 15 de juny del 2009

Per la Gemma i la Cristina





Aquest post, l'haig d'escriure en català i va dedicat a dues persones que en la vida de la meva filla i en la nostra com a pare i mare han estat importants.


Poc m'imaginava fa un any quan la Sílvia va sortir amb un paperet mig mullat dels cursets de natació que m'agradaria tant... En aquell paper posava que semblava que la nena tenia aptituds per a la natació i que se la convidava a entrar a l'escola de natació. Em sembla que em va fer més il·lusió a mi que a ella, ja sabeu allò de que les mares ens sentim superorgulloses de que els nostres fills i filles siguin "bons" en algunes coses... Mai m'haguès pensat que aquest fet, m'aportès tant. He conegut a moltíssima gent, pares, mares, fills i filles; hem compartit moments d'alegria (perquè arribar la primera de la sèrie, encara que fos l'última, ja era important), hem cridat com a bojos i boges, hem gaudit, hem patit, hem fet una pinya. I tot això gràcies a vosaltres: Gemma i Cristina.


Us vull agraïr des d'aquest racó, que és el meu, tot el que li heu ensenyat a la Sílvia. Primer de tot, a estimar aquest esport, però també altres coses. Heu ensenyat a tots els nens i nenes que la competició és important, però els heu ensenyat que a vegades es guanya i a vegades es perd (i no passa res). Els heu ensenyat que per ser el millor no cal trepitjar ningú. Els heu ensenyat disciplina. Però per sobre de tot els heu ensenyat i demostrat que esteu orgulloses d'ells i elles, malgrat les limitacions de cadascun. Des del més petit al més gran. Quina il·lusió, no us ho podeu imaginar quan vam veure la Sílvia portant el rètol de l'Escola de Natació a la final. Per tot això , nosaltres, jo, us vull donar les gràcies, a vosaltres i a l'Escola de Natació, però sobretot a vosaltres perquè heu deixat moltes hores, ganes i desijtos en aquest camí. Enhorabona per la feina que heu fet, que ha estat moltíssima, no ho dubteu mai ( i que ningú us faci dubtar d'això).




Per això quan vaig veure en una web aquesta roba, vaig saber que seria per a volsatres. Espero que us agradi, només és un detallet d'agraïment.
P.D:Gemma y Cristina son las "entrenadoras" de mi hija y esto es un pequeño homenaje para ellas por todo el trabajo que han hecho. Cuando vi esta ropa en una tienda de Mallorca via internet supe que la tenía que comprar, es ideal.

15 comentaris:

Anna S. ha dit...

Que xulo t'ha quedat, i l'enhorabona per elles!

Robledo Ruiz ha dit...

La tela es ideal y el trabajo estupendo un beso

pilar ha dit...

El trabajo es precioso. Les va a encantar. Y superveraniego. Besos, Pilar

Anna ha dit...

T'ha quedat molt bé. La tela que has triat és perfecte. Estaran contentíssimes les dues destinatàries. Petons

Anna Orduña ha dit...

segur que els fa molta il.lusió.
ptnts, anna

Joven puntera ha dit...

Seguro que estarán super contentas. Y ole por tu niña que seguro que nada genial.

Bss.

orange/chocolate ha dit...

Estaran les dues supercontentes i no únicament pels regals sinó per aquest post tan bonic que els hi dediques. Petons

MªÀngels ha dit...

Hola Júlia,

El que donaria per veure la cara que posaran quan la Silvia els hi doni!!!

Segur que s'emocionen.

Petonets.

MAMININOTAS ha dit...

hola....

que xulo el regalet, ha quedat de categoria, segur que les entrenadores es quedaran :o

saps, en aquest relat-homenatge me sentit molt identificada, tu ja saps perque oi?, pero .......... jo crido mes que tu !!
tot i que, com diu Papininotas "no se que cridas, si la Ninota gran no t'escolta", pero... qui controla aquella adrenalina si no es cridan?

per cert, que tal la reunió de divendres?, tenim bones noticies?,
estava lleigint i pensant a la vegada, ai, ai, ai, que sembla un comiat...

posa'm al dia

mamiabraçades

eugenia ha dit...

La roba es ideal !!! segur que estaran encantades.petons

Pili ha dit...

Un homenatge molt merescut i un regal ideal. La roba sembla feta a mida!! amb aquestes nedadores. Segur que els encantarà.
petons.

Lily Gallardo ha dit...

imagino lo felices que haran quedado con un regalo asi. besitos.

merchina ha dit...

M´agradat molt, tant el bolso com les tovalloles. Comparteixo amb tu el que les dius a aquestes dues profesionals, per la seva dedicació i profesionalitat i com transmeten als nostres nens tot el que els ensenyen, un petó molt fort per les dues.

Eva ha dit...

Merecia la pena esperar
me encanta el bloque
!!estás borrada!! ja,ja
bss

Glòria Garcia ha dit...

Molt bonic.
Glòria