dissabte, 14 de maig del 2011

Les mans.../ Las manos...




... serveixen per acaronar, per cuinar, per agafar-se amb les d'una altra persona, per gesticular, per fer pa, per tantes i tantes coses... Però per a mi, aquestes que us ensenyo pertanyen a una persona molt especial. Ella les fa servir per tot això que us he dit, però també per disenyar, per cosir... per CREAR. No he conegut mai ningú que sàpiga transmetre tan bé allò que sent pel patchwork. T'ensenya tot el que sap i a sobre, a vegades, et demana consell i tot. Sempre està disposada, sempre... I fins i tot quan no es troba bé, té un somriure a la cara. Les classes amb ella són, com dira la meva filla: "que mole", una passada. Són pura teràpia, PURA VIDA Gràcies Eva!!! Saps que t'estimem!!!

... sirven para acariciar, para cocinar, para cogerse a las de otra persona, para gesticular, para hacer pan, para tantas i tantas cosas... Pero para mí, estas que os ensenyo pertenecen a una persona muy especial. Ella las hace servir para todo lo que os he dicho, pero tambín para diseñar, para coser... para CREAR. No he conocido nunca a nadie que sepa transmitir tan bien lo que siente por el patchwork. Te enseña todo lo que sabe y encima, a veces, te pide consejo y todo. Siempre está dispuesta, siempre. Y hasta cuando no se encuentra bien, tiene una sonrisa en la cara. La clases con ella son, como diría mi hija, "que mole", una pasada. Son pura terapia, PURA VIDA. Gracias Eva!!! Sabes que te queremos!!!


Petonets noies.....

10 comentaris:

Ana Miranda ha dit...

Júlia que entrada más bonita. Que sensible estas hoy. Como transmites ese sentimiento, y el buen hacer y crear de Eva. Hoy se que lo habeis pasado genial, aprendiendo, compartiendo riendo, es maravilloso. Un abrazo

eugenia ha dit...

Totalment d'acord !!!! Avui ho hem passat molt i molt be.
Ja saps que les classes son la nostra terapia i sempre ho passem molt be amb l'Eva i l'Àngels, treballem i xerrem.

Eva ha dit...

Me uno a tus sentimientos
de una Eva a otra, Ella sabe que la quiero

tailes ha dit...

m´enxisa , com diem al meu poble!!!Les samarretes i les xiquetes estan fantàstiques.
Petons

Magda ha dit...

Quina raó que tens! jo afagiria que a més transmet tranquilitat. Mai té pressa.
Es molt especial i té una xispa molt alegre.
Una abraçada per tú i per l'Eva.

Jessica ha dit...

Quina rao tens , es especial i et far sentir a tú especial al seu costat, com si fosis algú important cuan et demana la teva opinió. Gracies a l´Eva i a totes vosaltres també. I gracies a tú per transmetre allò que totes sentim. Petonets.

Unknown ha dit...

Nena, para, que quasi em fas plorar!!! Però tens tota la raó.

pilar ha dit...

Me alegro mucho por ti, porque transmites felicidad. Muchos besos, Piar

Pili ha dit...

Només mirar la foto les he conegut, són unes mans molt especials que transmeten moltes coses.
Un post preciós.
Petons

Rosa ha dit...

ella es espeçial